Testa ny mat

by admin

Varför inte utmana dina smaksinnen och din mage genom att testa att äta en ny sorts mat? Det är både nyttigt och roligt att ha en varierande kost. Om du inte har det redan nu, så prova! Och när du ändå provar så köp hem mat som samtidigt är bra för din kropp och ger dig mycket näringsämnen och mindre “skräp”. Du hittar mycket online när det kommer till mat.

Hälsosamma vanor

Genom att bara köpa hem hälsosamma varor från butiken är det lättare att hålla sig till bra mat. Det är lättare att äta något som inte är bra för din kropp i längden om det finns i ditt kylskåp eller i ditt skafferi. En bra sak att börja med är att välja bort varor med mycket kemikalier och konserveringsmedel. Köp ekologiskt och organiskt odlat om du har resurserna för det.

Rawfood

Bra tips på matvaror att inhandla är ingredienser för att göra rawfood. Det vill säga mat och bakverk som bara tillagats till en viss grad eller inte alls. Det ska vara bättre för din kropp sägs det. Och många produkter som räknas som rawfood är saker från växtriket. Nötter, bär, frukt och frön exempelvis. Så ta din hälsa på allvar och börja äta det som ät bäst för dig och din hälsa och energi.


Comments are closed.